Podľa toho, akí sa vám páčia muži, sa vyvíja váš vzťahový osud
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 1.8.2000 03:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Hollywoodski králi sexu a Freud to vedeli už dávno. Psychológovia tvrdia, že podľa toho akí sa vám páčia muži, dokážu urobiť prognózu vašej osoby, ale aj priebehu vašich vzťahov.

Hollywoodski králi sexu a Freud to vedeli už dávno. Psychológovia tvrdia, že podľa toho akí sa vám páčia muži, dokážu urobiť prognózu vašej osoby, ale aj priebehu vašich vzťahov.
Ak milujete nadovšetko arogantných búrlivákov, nečudujte sa ! Ak naopak, máte slabosť pre nežné typy, ktoré treba chrániť, nechcite od nich, aby vás chránili. Ak sa vám páčia sukničkári, nežiarlite. Jeden z amerických magazínov usporiadal nedávno anketu o sexuálne najpríťažlivejšieho muža Hollywoodu. Redakciu onedlho zasypali tisícky listov. Urobte si teraz obraz o jeho čitateľkách, ale aj o sebe. Ktorý z nich sa vám najviac páči ?

Pierce BROSNAN - modrá krv Jamesa Bonda
Elegancia a bezchybné maniere, pestované nechty a účes, ktorý nerozstrapatí ani hurikán. Mužný, starostlivý a popritom aj zvodný Pierce Brosnan je pre mnohé ženy prototypom vysnívaného partnera. Pierce si po holení nikdy nezabudne ošetriť tvár vhodným krémom a použiť decentnú voňavku. Napokon - sú to osvedčené metódy Jamesa Bonda, ktorého Brosnan stvárnil už v troch filmoch. Žena si pri ňom veľa zábavy neužije.
Antonio BANDERAS - ohnivý milenec
Pri pohľade na temnú, démonickú krásu Antonia Banderasa začínajú ženské srdcia prudko biť. Za slávnym Španielom, zbojníkom z filmu Desperado a šľachetným Zorrom v tajomnej maske, sa obzerajú prevažne dámy, pre ktoré je ,,divoká” južanská povrchnosť a drsná príťažlivosť dôležitejšia, ako bohatý vnútorný život. Ženy už majú dosť vyčesaných sladkých mužov s banálnym, porcelánovým hollywoodskym úsmevom.

Johnny DEPP - chlapec so smutnými očami
Narieka, že obdivovateľky ho neustále prenasledujú. Ale my dobre chápeme tieto ženy, ktoré si ho obľúbili už pred rokmi v úlohe Gilberta Grapeaa a potom ho zbožňovali ako Dona Juana de Marco. Johnny vzbudzuje v nich také silné emócie, že sa mu nehanbia posielať dokonca ani intímne dôvernosti a nemorálne návrhy. On sa ich však bojí a neustále pred nimi uteká. V súkromí si vie so ženami poradiť omnoho lepšie ako na plátne a jeho aféry sú vďačnou témou bulvárnych časopisov. I keď sa stal otcom dcérky, ktorú porodila francúzska hviezdička Vanessa Paradisová, Johnny sa so ženbou neponáhľa a tvrdí, že ešte stále miluje modelku Kate Mossovú. Najnovšie však prisahal vernosť opäť Vanesse. Ak si potrpíte na vernosť a spoľahlivosť, Johnnyho typ pre vás určite nie je to pravé orechové.
Lorenzo LAMAS - ženy milujú jeho skvostné telo
A preto mu odpustia všetko - aj to, že je iba priemerným hercom. Lorenzovi sa podaril takmer zázrak - akčné seriály (napr.Renegát), určené najmä mužom, pozerajú kvôli Lorenzovi aj domáce paničky a to dokonca ešte radšej ako srdcervúce brazílske telenovely. Bronzová pokožka, havranie vlasy, čokoládové oči a dokonalé, svalnaté telo herca pôsobia na ženy ako magnet. Chcú vidieť Lorenza na televíznych obrazovkách - aby o ňom mohli snívať, keď ich manžel konečne zaspí. Skúste sa zamyslieť nad tým, o čom by ste si s ním rozprávali pred spaním.
Ricky MARTIN - najkrajšie spieva o láske
Dokonca aj keď celý svet už vie o jeho homosexualite, fascinovaným ,,fanynkám” to vonkoncom neprekáža. Práve naopak, počet dievčat, nesmrteľne zaľúbených do Rickyho Martina, po tejto správe ešte vzrástol. Veď predsa muž, ktorý tak nádherne spieva o láske, nemôže nemať rád . Má, ale chlapcov a pespsi kolu... Určite by sa tej správnej dal zviesť, hovoria mladé dievčatá a ženy pri sledovaní videoklipov, v ktorých sa Ricky túli k tanečniciam, skalopevne veria, že spieva len a len pre ne a neberú ohľad na omyly prírody. Ak vlastníte dostatočne veľký balík peňazí, pokojne si podobný typ chlapčeka kúpite aj u nás. No a čo na tom, že vás bude podvádzať so susedom?

Ben AFFLECK - stratený malý chlapček
Reklamní odborníci v jeho prípade prejavili obrovskú dávku prefíkanosti a Bena neustále štylizujú ako nesmelého chlapca. V jeho mužnom tele - zdôrazňujú - sa ukrýva vystrašené malé dieťa, ktoré sa bojí aj vyzváňajúceho telefónu a desí sa cudzích ľudí. Možno preto ho zbožňovateľky zasypávajú listami, v ktorých mu ponúkajú, že ho zahrnú materinskou láskou a starostlivosťou a nedajú sa odradiť ani správami o Benových neustále nových a nových aférach s najkrajšími ženami sveta. Dokonca sa hnevali na Gwyneth Paltrowovú, že ho hanebne opustila, lebo ho to určite zarmútilo a možno aj plakal. A opäť mali dôvod, prečo si túžili Bena privinúť na vlastnú hruď...Keď vás doma prepadnú, nezabudnite Bena vziať do náručia, aby ste ho upokojili, lebo taká lúpež by ho mohla rozrušiť.
Patrick SWAYZE - každá si s ním túži zatancovať
Nejedna domáca pani pri príprave obeda zamilovane hľadí na televíznu obrazovku a sníva o tom, že si raz zatancuje s Patrickom Swayzem v obrovskej plesovej sále. Nič to, že Patrick pripomína skôr kanadského drevorubača ako subtílneho princa. Ženy vedia, že pri tanci vedie svoju partnerku, znudenú každodennými povinnosťami, ako dokonalý gentleman. Patrickovi dali svoje hlasy najmä ”kráľovné” s nenaplnenými ambíciami, bez zamestnania. Samozrejme také, ktoré zbožňujú tanec. A nielen spoločenský. No comment.
Bruce WILLIS - zvádza slávnym poloúsmevom
Bruceovi nemožno vytknúť vôbec nič. Nuž, hádam len to, že jeho srdce neustále patrí nejakej inej, čo spôsobuje, že jeho milovníčky musia permanentne žiarliť. Ale napokon mu vždy odpustia, lebo je to správny chlap. Skrátka na pomilovanie. Bruce Willis už dlho žiari na hollywoodskom nebi ako jasná hviezda a má neotrasiteľnú pozíciu mužného sympaťáka. Kvôli udržiavanej postave a nonšalatnému úsmevu ho zbožňujú matky, ženy aj milenky. Len nechcite od neho, aby bral vážne svoje povinnosti alebo upratal garáž...

Will SMITH - najdivší z celého divokého západu
Dámy bez ohľadu na farbu pokožky a politické presvedčenie si cenia jeho zmysel pre humor, odvahu a prirodzenosť. Pamätajú si ho ešte z čias, keď bol rapperom, Taktiež sa im páči jeho fantázia a veľkorysosť - Will peniaze nielen rýchlo zarába, ale rovnako rýchlo sa s nimi aj lúči. Preto radi zabúdajú na to, že Will je hulvát a strieda partnerky ako žuvačky. Nejedna je presvedčená, že po jej boku by sa rýchlo zmenil na krotkého baránka a preto si idú do kina ešte raz pozrieť film Wild Wild West. ”Pri mne by bol iný!” vravia si idúc z kina. A to je základný omyl všetkých žien, ktoré veria, že sa niekoho zmenia. Zmeniť sa môže niekto kvôli nim, ale zmeniť niekoho je jednoducho nemožné.

Keď sme už pri hre ..Ja osobne si vyberám Mela Gibsona, určite je absolútne spoľahlivý a rád robí deti a potom sa o ne stará. A vy?


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.