Dôkazom je ypsilon
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 14.3.2001 02:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Najnovším trikom, ktorý budete musieť využiť, aby ste zistili, čo môžete očakávať od vášho partnera v posteli je, nechať si napísať odkaz, lístoček, zamilovaný list. Samozrejme vlastnou rukou. Čím dlhší, tým lepšie. Myslela som samozrejme na list. Potom stačí zobrať lupu a dobre si prezrieť, ako váš drahý píše písmeno ypsilon, poprípade G alebo J. Vedci totiž zistili, že mužské libido a milostná akrobacia sa jednoznačne dajú odhaliť z písma.

Ak nájdete harmonicky napísané ypsilon, ktoré má dolnú a hornú vlnovku rovnako pekne formovanú, ihneď berte jeho autora do postele. Je to perfektný milenec a tých nie je na svete nazvyš. Písmeno sklonené doprava signalizuje, že jeho autor má viac citu ako rozumu, čo je tiež dobré, lebo to znamená príjemný sex. Písmeno, ktoré sa kláti doľava hovorí o introvertovi , ktorý nie vždy dokáže podať kvalitný výkon a treba s ním jednať ako s prepeličím vajíčkom. Kolmé G je nebezpečné. Jeho majiteľ je prísne logicky mysliaci človek, praktik a racionalista, čo je v sexe neskonalá nuda. Možno vás na základe vedeckých poznatkov privedie k orgazmu za tri štyri minútky, ale zážitok, to nebude ktovie aký. Nie je totiž nič horšie ako milovanie bez fantázie. Najmä po desiatich rokoch manželstva. Nepravidelné g, to znamená raz doprava, raz doľava hovorí o tom, že človek, ktorý takto píše, je veľmi nevyrovnaný, náladový, alebo je prepracovaný, stresovaný, či dokonca chorý. S tým si teda veľa neužijete a ak, tak to bude iba náhoda a nie štýl. Drobnučké Y a celkovo drobné písmo znamená, že jeho majiteľ síce vie čo chce, ale ide na veci zbŕklo. Vice versa /naopak/, veľké písmená znamenajú, že budete musieť aspoň toľko času venovať vychvaľovaniu milenca ako milovaniu. To však neznamená, že to bude stratený čas, ak ho pekne pochválite, určite vás jeho výkon nesklame. Taký človek je otvorený novinkám, má dostatok sexuálnej fantázie a chuti, v posteli je dominantný a zo sexu má neskrývanú radosť.
Veľké medzery medzi slovami znamenajú, že partner nie je dosť otvorený a len ťažko sa mu skutočne dostanete pod kožu. Svoje tajomstvá si vždy zachová. Tlsté písmeno, ktoré pripomína farárovu kuchárku, vypovedá o veľkej zmyselnosti. A to by ste si nemali nechať ujsť. Aspoň raz v živote si doprajte muža s tlstým ypsilonom.

Grafológovia tvrdia, že na odhadnutie stačí vidieť podpis. Neprezradili však, ako trebárs u takého Paľa Ruska /spolumajiteľ TV Markíza/, ktorý vo svojom mene nevlastní ypsilon, G alebo J zistíme, či treba jeho milenkám závidieť, alebo ich ľutovať.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.