Zbojníkov obed
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 6.11.2001 12:05
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

250g bravčového mäsa bez kostí, 150g bravčovej pečene, 100g párkov alebo klobásy, 50g údenej slaniny, 50g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 40g oleja

Umyté mäso a pečeň pokrájame na rovnaké kúsky, párky alebo klobásu pokrájame na kolieska, slaninu na plátky a cibuľu na štvrtiny. Na kovové ihly napichujeme striedavo mäso, slaninu, pečeň, cibuľu a klobásu alebo párky. Potom všetko osolíme a okoreníme a necháme pár minút odstáť. Na horúcom oleji najprv mäso opečieme z každej strany, potom ho podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a necháme dusiť až kým sa voda nevydusí a mäso nezmäkne. Podávame s chlebom a horčicou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.