Krevety s koňakovou omáčkou
Autor(ka) : Silvia Petrášová
Dátum a čas : 7.12.2001 12:19
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Cesnak a cibuľu speníme na masle a rýchlo na nich opražíme krevety. Primiešame maizenu rozpustenú v mlieku, rajčiakový pretlak, brandy, smotanu . Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Na chvíľu spolu povaríme. Pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.