Jahňacie mäso s čerešňami |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 14.12.2001 13:39 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
750g naklepaných jahňacích rezňov, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, 25g pokrájaného masla, 450g čerstvých alebo kompótových odkôstkovaných čerešní, 1 lyžica sušeného majoránu, soľ, 300ml horúceho slepačieho vývaru, 25g maizeny | ||
750g naklepaných jahňacích rezňov, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, 25g pokrájaného masla, 450g čerstvých alebo kompótových odkôstkovaných čerešní, 1 lyžica sušeného majoránu, soľ, 300ml horúceho slepačieho vývaru, 25g maizeny Prudko opečené rezne poukladáme na dno a boky veľkej nádoby. Na ne naukladáme vykôstkované čerešne a krúžky cibuľky a maslo. Posypeme majoránom osolíme a necháme dusiť. Vývarom doplníme šťavu z mäsa na 300ml a potom v pridáme vo vode rozpustenú maizenu. Všetko spolu podusíme. Rezne uložíme na tanier a polejeme omáčkou a ozdobíme čapičkou z kyslej smotany. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |