Morčacie rezne „ Baudelaire“
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 21.12.2001 13:18
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

4 morčacie rezne, 1 na kolieska pokrájaná mrkva, 1 na kolieska pokrájaný zeler, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, na kolieska pokrájané šampiňóny, 40g masla, 40g hladkej múky, 150ml sherry, 450ml horúceho kuracieho vývaru, soľ, mleté čierne korenie

Recept pre mikrovlnku.
4 morčacie rezne, 1 na kolieska pokrájaná mrkva, 1 na kolieska pokrájaný zeler, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, na kolieska pokrájané šampiňóny, 40g masla, 40g hladkej múky, 150ml sherry, 450ml horúceho kuracieho vývaru, soľ, mleté čierne korenie

Morčacie rezne dáme do veľkej plytkej nádoby a prikryté varíme 2 minúty. Otočíme a varíme ďalšie 2 minúty. Opäť otočíme, varíme ešte 1,5 minúty a potom odložíme. Mrkvu, zeler, šampiňóny, cibuľu a maslo dáme do stredne veľkej misy. Prikryjeme a varíme 6 minút. Uprostred varenia premiešame. Primiešame múku, sherry, horúci vývar, soľ a korenie. Prikryjeme a varíme 2 minúty. Uprostred varenia premiešame. Nalejeme na mäso, prikryjeme a varíme ešte 5 minút.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.