Nemilovať také nohy by bol hriech
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 14.1.2002 12:41
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ešte pred rokom nikto nerátal so senzačným úspechom jej albumu Fever. Kylie Minogue, princeznička popu sa premenila na úspešnú hudobníčku a získala pevné miesto medzi veličinami hudobnej scény. Jej pesnička Can´t Get You Out Of My Head nás prenasleduje doslova na každom kroku a Kylie bola nedávno vyhlásená za najúspešnejšiu speváčku roku 2001.

Ešte pred rokom nikto nerátal so senzačným úspechom jej albumu Fever. Kylie Minogue, princeznička popu sa premenila na úspešnú hudobníčku a získala pevné miesto medzi veličinami hudobnej scény.  Jej pesnička Can´t Get You Out Of My Head nás prenasleduje doslova na každom kroku a Kylie bola nedávno vyhlásená za najúspešnejšiu speváčku roku 2001.

Pamätáte sa ešte na chutnú blondínku, ktorá pred 14 rokmi spievala hit Locomotion? Tých citlivejších dojímala romantická pesnička Especially For You,  ktorú spievala s Jasonom Donovanom. Dnešná, 33-ročná Kylie  Minogue už nepripomína vtedajšie mladučké dievča. Je zrelšia, sebavedomejšia a...krajšia. V uplynulom roku vydala svoj deviaty album s titulom Fever (Horúčka), ktorý sa stal jedným z najpredávanejších  albumov roka. 
Fanúšikov privádza do varu už samotný pohľad na sexy Austrálčanku, ktorá veľmi ochotne ukazuje svoje telo, odeté do priezračných šiat. Kylie si veľmi dobre uvedomuje, že sexy vzhľad jej prináša najväčšie sympatie obecenstva. Ale aj sama sa v sexy vydaní cíti veľmi dobre: ,,keď robím niečo, čo nie je v zhode s mojim presvedčením, nič sa mi nedarí.“
Londýn, kde sa presťahovala pred jedenástimi rokmi, k nej bol láskavý od samého počiatku. Dokonca aj vtedy, keď jej popularita pohasla, s ňou v Londýne zaobchádzali ako s megahviezdou. Na banketoch na ňu vždy čakalo najlepšie miesto medzi najlepšími hosťami a Kylie často sedela vedľa samotného princa Charlesa. Ale neustále je aj miláčikom austrálskych médií. V máji minulého roku, keď sa tvár Kylie objavila na titulnej stránke bristkého Vogue, to bola pre austrálske médiá hlavná informácia dňa. Samozrejme, že Kylie nechýbala ani na Olympijských hrách v Sydney, kde vystúpila na záverečnej ceremónii. Potrpia si na ňu aj najobletovanejší muži sveta. Sám Russell Crowe – gladiátor – nedávno priznal, že kedysi prijal úlohu v seriáli Susedia len preto, aby sa s ňou zoznámil. ,,Scenár bol beznádejne zlý. Ale bola v ňom spoločná scéna s Kylie a kvôli nej sa oplatilo prijať.“

Comeback v zlatých šortkách
Fanúšikovia ju bezmedzne milujú. Kylie je pre nich najkrajšia žena, najlepšia speváčka a najtalentovanejšia herečka. Istý anglický roľník dokonca tvrdí, že Kylie milujú aj jeho sliepky! Odkedy im vraj začal púšťať jej pesničky, kladú dvakrát toľko vajec ako predtým.
Atraktívna Austrálčanka sa teší obrovským sympatiám aj medzi homosexuálmi. ,,Bola som posledný človek, ktorý sa to dozvedel“, hovorí pobavene. ,,Raz som sa náhodou ocitla v Sydney v gayskom klube a zistila som, že každú nedeľu tam organizujú Večer s Kylie a zabávajú sa len pri mojich pesničkách.“ Preto nebola náhoda, že si Kylie minulé leto, po dlhšom období neúspechov, vybrala na prezentáciu strategického singla Spinning Around najväčší gay klub Londýna – G.A.Y.   Verní fanúšikovia ju nesklamali – bol to začiatok jej triumfálneho návratu. Práve vtedy, prvýkrát po desiatich rokoch, jej pesnička vystrelila na prvé miesto britskej hitparády . Kylie bola   opäť na vrchole a magazíny niekoľko týždňov písali iba o nej. Nuž a témou číslo jeden sa stalo jej dokonale formované pozadie, fantasticky zvýraznené zlatými, priliehavými šortkami. ,,Kúpila som ich pred niekoľkými rokmi na trhu za 50 pencí. Mala som predtuchu, že mi prinesú šťastie“, žartuje Kylie Minogue.

Skrátka ideál
Ako to len robí, že tak úžasne vyzerá? Jej odpoveď psychicky zničí každú normálnu ženu: ,,Necvičím , lebo to nemám rada. Jem hamburgery, hranolky a iné druhy fast foodu. Neodriekam si čokoládu, zemiakové lupienky ani zmrzlinu. Aj napriek tomu sa cítim zdravšie a mladšie, ako to vyplýva z môjho rodného listu.“  Netrávi hodiny v posilňovni, neokupuje kozmetické salóny a vôbec neskrýva, že sa veľmi rada zabáva.  Váži sotva 43 kilogramov pri výške 154 centimetrov, ale jej obdivovatelia tvrdia, že týchto 154 centimetrov je najsexy  z celého starého kontinentu.
Ale azda najlepšie na Kylie je to, že v ničom nepripomína rozmaznanú hviezdu. Nikdy nechodí neskoro – je to jej železná zásada. Na interview je schopná prísť aj o pol hodiny skôr a takisto nemá excentrické požiadavky. ,,Moja sprievodná skupina tvrdí, že  sa so mnou niekedy cítia hlúpo. Keď prichádzam do nejakého hotela alebo na vystúpenie, vždy sa ma pýtajú, čo si želám. Keď odpoviem, že nepotrebujem nič mimoriadne, moji ľudia v mojom mene hneď žiadajú napríklad špenátovú zmrzlinu, aby obsluhu nesklamali mojou obyčajnosťou.“ Kylie je ,prosto, ideál.

Čo ľúbia ženy
Partnerstvá Kylie boli vždy krátke a búrlivé. Ale o svojich mužoch aj napriek tomu nikdy nepovedala ani pol zlého slova – nie je to jej štýl. K jej partnerom patril o.i. spevák a herec Jason Donovan, tragicky zosnulý spevák skupiny INXS Michael Hutchence a spevák Lenny Kravitz. Dnes je Kylie šťastne zaľúbená. Jej vyvoleným je pomerne neznámy model James Gooding. Možno si ho pamätáte z reklamy na šampón Wella alebo autá značky Peugeot. ,,Po toľkých rokoch som konečne stretla toho pravého. James je veľmi mierna povaha a vytvára mi pokojný domov. Cítim, že vďaka nemu žijem vo vlastnom, šťastnom svete, kde mi nič nechýba. Zaobchádza so mnou ako s princeznou. Ktorej žene by sa to nepáčilo?“ Kylie hovorí, že na to, aby sa stala matkou, sa nepotrebuje najprv vydať: ,,Ale ak k tomu príde, určite to nebude sobáš, ktorý predám bulvárnej tlači. Všetko, len nie šoubiznisová  pompéznosť!“
Zaujímavé je , že James Gooding sníval o svojej princeznej už od detstva. V šestnástke mal nad posteľou jej plagát v nadživotnej veľkosti a chválil sa spolužiakom, že sa s ňou ožení. Samozrejme, že sa mu vysmievali. Bol predsa od nej o sedem rokov mladší. Zrejme svoj osud tušil. Žeby spriaznenosť z minulých životov? Isté je, že to bola láska na prvý pohľad.

A vraj hviezda...

Kylie si o peniaze rozhodne nemusí robiť starosti. Jej majetok sa odhaduje na 25 miliónov dolárov. Kylie však odzbrojujúco tvrdí: ,,Ani si to neuvedomujem. Nedávno sme sedeli s priateľmi pred televíziou a pozerali akúsi lotériu, kde žrebovali hlavnú výhru 3 milióny dolárov.  Začali sme premýšľať, čo by sme urobili s takým majetkom. Asi po hodine som si uvedomila, že na splnenie všetkých svojich snov nemusím vyhrať v lotérii...mám predsa viac peňazí, ako bola najvyššia výhra.“

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.