Pikantné mleté mäso s kapustou |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 24.1.2002 09:45 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
300 g ľubovoľného mletého mäsa, pol hlávky bielej kapusty, pol kocky Masoxu, 600 g zemiakov nakrájaných na hranolčeky, 3 lyžice oleja, 500 ml vody, 4 nakrájané cibule, 2 strúčiky roztretého cesnaku, celá rasca, mletá štipľavá paprika, karí korenie, muškátové korenie, mleté čierne korenie, soľ. | ||
300 g ľubovoľného mletého mäsa, pol hlávky bielej kapusty, pol kocky Masoxu, 600 g zemiakov nakrájaných na hranolčeky, 3 lyžice oleja, 500 ml vody, 4 nakrájané cibule, 2 strúčiky roztretého cesnaku, celá rasca, mletá štipľavá paprika, karí korenie, muškátové korenie, mleté čierne korenie, soľ. Bielu kapustu natenko nakrájame a krátko oparíme. Na panvici rozpálime olej a opečieme mleté mäso. Pridáme cibuľu, cesnak a pečieme ešte asi 5 minút. Pikantne dochutíme paprikou, muškátom, karí, soľou a čiernym korením. Pridáme vodu a vývar. Krátko povaríme. Do vymasteného pekáča dáme kapustu a zalejeme šťavou z mletého mäsa.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |