Rezne z húb |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 28.1.2002 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600 g čerstvých húb, 2 vajcia, 2 žemle, 1 lyžica sardelovej pasty, 3 lyžice mlieka, 20 g masti, 40 g masti, 1 cibuľa, tuk na vyprážanie, strúhanka, 3 lyžice nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. | ||
600 g čerstvých húb, 2 vajcia, 2 žemle, 1 lyžica sardelovej pasty, 3 lyžice mlieka, 20 g masti, 40 g masti, 1 cibuľa, tuk na vyprážanie, strúhanka, 3 lyžice nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. Čerstvé huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a primiešame huby. Osolíme a dusíme domäkka. Necháme vychladnúť.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |