Podľahnite šialenstvu.
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 11.2.2002 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Opäť je tu Valentín a s ním zvýšená šanca, že aj tá najzarytejšia feministka podľahne zvodom muža. Valentínska noc je jedna z tých, ktoré má človek tráviť milovaním. Vy už určite máte zásobu sviečok, masážne oleje, aromalampu ba aj novú čipkovú spodnú bielizeň. Nič vám teda na prežitie krásnej noci nechýba. Lenže, čo ak to skončí úplne inak ako ste si naplánovali?

Opäť je tu Valentín a s ním zvýšená šanca, že aj tá najzarytejšia feministka podľahne zvodom muža. Valentínska noc je jedna z tých, ktoré má človek tráviť milovaním. Vy už určite máte zásobu sviečok, masážne oleje, aromalampu ba aj novú čipkovú spodnú bielizeň. Nič vám teda na prežitie krásnej noci nechýba. Lenže, čo ak to skončí úplne inak ako ste si naplánovali?


Čo ak on nemá postavu Adonisa a vy nevyzeráte ako Marilyn Monroe. Čo ak si v posteli pripadáte ako tuleň a svit sviečok je pre vás nežný ako lampa na výsluch? To si navyše predstavte, že nie ste multiorgastická platinová blondínka a váš drahý nie je vždy pripravený alfa samec. Čo ak…?
Pokiaľ si pred milovaním vždy kladiete podobné otázky, môže sa pre vás stať noc skoro nutnej lásky katastrofou. Jediné, čo vám môže pomôcť zvíťaziť nad láskou je humor. Zabudnite na presné návody a ťahy, ktoré privedú každého muža na vrchol. Šťastná a spokojná predsa chcete byť aj vy bez predstieraných orgazmov. Napriek tomu, že bude Valentín, napriek tomu, že vašim hlavným a večným cieľom je dokonalosť, spomeňte si na čas hier. Vzdajte sa presne vedených profesionálnych ťahov. Vzdajte sa predohry pri ktorej partner tristo krát otočí jazykom vo vašich ústach, päť minút pomága v rukách vaše prsia a potom neomylne zamieri prstom do vašej mušličky. Skúste sa hrať. Dajte priateľovi do rúk farby na telo a začnite si na seba vzájomne maľovať. Môžete sa pokúsiť zložiť ľúbostnú báseň a popísať ňou jeho stehná. Ak je to pre vás príliš extravagantný začiatok, skúste sa zahrať hru na slová. Píšte partnerovi na telo, čo má s vami urobiť. Vašou tabuľou nech nie je iba jeho chrbát. Písať sa dá na zadok, na brucho… Potom nechajte jeho, nech do vašej kože nechtami jemne vyškrabáva svoje najtajnejšie nemravné túžby. Ak chcete mať z milovania iný zážitok, zahrajte si spolu vyzliekacieho pokra s kartami, či kockami. Pamätáte sa? Niečo podobné dráždilo vašu predstavu za školských čias. Alebo sa zahrajte vadí, nevadí. Ten kto bude prvý vyzlečený, musí víťazovi splniť tri želania. Spomeňte si na niečo nemravné, čo vás dráždi v najtajnejších snoch. Možno túžite po tom, aby vám cmúľal palec na nohe, možno chcete aby sa s vami miloval bez vniknutia. Možno vás poteší, ak zistíte po čom túži on. My ženy sme od detstva vychovávané k jemnosti a potláčaniu svojich túžob, na vyváženie si môžete so svojou láskou užiť zápas, alebo box. Najprv ho vydráždite nezbednými rečami a gestami a potom ho začnite odmietať. Povedzte mu, že ak sa s vami chce pomilovať, bude vás musieť znásilniť. Bráňte sa! Vankúšová vojna bola kedysi taká zábavná. Unikajte mu, dráždite ho jemným škriabaním, či hryzením. Nenechajte sa dobyť rýchlo. Aspoň zistíte koľko je vo vás sily, aj nakoľko vzrušujúci môže byť boj. Skrátka, robte čokoľvek bláznivé, len sa nenechajte utlačiť k tej najklasickejšej posteľovej rutine. Zabudnite na to, že ste dospelá, zabudnite aj na to, že vaše telo možno nie je dokonalé. Všetko môže byť dokonalé v danom okamžiku, ak tomu viete sama uveriť. Z vašej nadváhy sa stane dar, rovnako ako z vašich malých pŕs, ak dokážete svoje telo ako dar ponúkať. Vaša cena aj radosť, sídlia vo vašej hlave. Vôbec sa nemusíte bláznovstva báť. Muži sú hraví od prírody a radi sa nechajú strhnúť k akýmkoľvek neprístojnostiam, ak sa v nich skrýva zmena.
Pre najhanblivejšie z vás je ideálnym začiatkom hra na pravdu s malou obmenou. Žiadne otázky na tému či vás miluje a či si vás chce vziať. Budete si navzájom rozprávať len svoje milostné túžby. Hra sa môže skončiť licitáciou, ktoré z nich máte odvahu otestovať. Stačí odhodiť zábrany a začať rozprávať. Valentín je predsa iba jeden krát do roka. Ak si ho nepokazíte, jeho pozitívny vplyv na váš sexuálny život môže pretrvať minimálne do ďalšieho Valentína. Príjemnú hru na milovanie, príjemné milovanie hrou.        



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.