Filé fantázia
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 21.2.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

250 g rybieho filé, 60 g tvrdého syra, 2 vajcia, 2 lyžice kyslej smotany, 2 mrkvy, 1 mladý karfiol, 70 g zeleného hrášku, 40 g masti, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, soľ.

250 g rybieho filé, 60 g tvrdého syra, 2 vajcia, 2 lyžice kyslej smotany, 2 mrkvy, 1 mladý karfiol, 70 g zeleného hrášku, 40 g masti, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, soľ.

Rybie filé nakrájame na plátky. Očistený karfiol, mrkvu a vylúpaný zelený hrášok uvaríme v slanej vode a nakrájame na menšie kúsky. V rozpálenej masti opražíme plátky rybieho filé, pridáme nakrájanú zeleninu a opražíme.
 Dáme do vymastenej ohňovzdornej misy, zalejeme rozšľahanými vajciami, posypeme nastrúhaným syrom, petržlenovou vňaťou a zapečieme vo vyhriatej rúre. Hotové potrieme kyslou  smotanou.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.