Buďte ako jagavá hviezda
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 28.2.2001 02:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Sezóna plesov a radosti je ešte stále v plnom prúde. Tento rok nám na ňu móda nadelila tie najúžasnejšie variácie. Po prvý raz si totiž môžete podľa ľubovôle vybrať, akou ženou by ste chceli byť. Tajomnou, v štýle päťdesiatych rokov, rozviatou, v štýle šesťdesiatych rokov, luxusnou, v štýle sedemdesiatych rokov, diskožienkou v štýle osemdesiatych rokov, alebo emancipovanou v štýle deväťdesiatych rokov? Závisí to iba od vás. Dôležité je, aby aj váš účes a make-up ladil s vybraným obdobím.

Dôležité je, aby sa vaše večerné oblečenie pekne lesklo. V móde sú aj veľmi obľúbené topy, nie však z celkom obyčajných materiálov. Topy sú už dnes urobené z dômyselne pospájaných kovových kúskov, ktoré sa menia pri každom pohybe, pekné sú aj tie pošité flitrami. Nosia sa so širokými hodvábnymi nohavicami. Rovnako dobre môžete mať oblečené aj klasické, puzdrové večerné šaty pošité tisíckami korálok, alebo štrasom. Koktailové šaty, ako vystrihnuté z motýlich krídel… Hodváb a šifón, veľmi luxusne spracované, veľmi jemné materiály, ktorých krásu a luxus vyzdvihnú jagavé kamienky podľa uváženia. Môžu to byť flitry, štras, pierka, brilianty, perly /pravé aj umelé/. Všetko čo sa leskne, je dobré. Nové tisícročie si skrátka žiada život. Žiť a užívať si, je predsa také krásne, doprajte si to aspoň na plese. Prežeňte to, a ozdobte sa tak trocha ako na maškarný ples.

Nie na všetkých čaká pozvánka na ples, ale aj tak si užite.Aj keď sa práve nechystáte na ples, mali by ste sa počas tohoročnej zimy jagať a lesknúť, ako čerstvo napadnutý sneh, hviezda ožiarená reflektorom, či noc v Las Vegas. Denné lesklé variácie zjemnite tým, že keď sa jagá váš vrch dajte si k nemu obyčajné, trochu „vyšúchané“ rifle, alebo iné bežné nohavice a naopak, ak sa jagajú vaše nohavice s výšivkami, či zapracovanými lesklými čiastočkami, dajte si jednoduchý vrch. Napríklad tričko. Strach z preháňania nechajte za dverami svojho šatníka. Dokonca si môžete dovoliť aj kombinácie, ktoré boli ešte pred pár rokmi neprípustné. Nech je pre vás obliekanie slávnostnou hrou. Potom bude taký aj výsledok. Je predsa úžasné môcť byť sama sebou a aspoň chvíľu v rozprávke.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.