Vajcia Lenin |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 4.3.2002 00:00 Kategória : Móda WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
3 varené vajcia, 2 surové žĺtky, 10 g tvrdého syra, 120 g paradajok, 50 g konzervovaného zeleného hrášku, 40 g hustej mliečnej omáčky, 60 g mliečnej omáčky so surovým žĺtkom, 20 g masla, zelená vňať. | ||
3 varené vajcia, 2 surové žĺtky, 10 g tvrdého syra, 120 g paradajok, 50 g konzervovaného zeleného hrášku, 40 g hustej mliečnej omáčky, 60 g mliečnej omáčky so surovým žĺtkom, 20 g masla, zelená vňať. Natvrdo uvarené vajcia rozkrojíme po dĺžke na polovice. Žĺtky vyberieme, rozmiešame s maslom a s ochladenou hustou mliečnou omáčkou. Pridáme soľ, trochu nakrájanej petržlenovej vňate alebo kôpru a surový žĺtok, aby sa zmes dobre spojila. Polovice bielkov naplníme plnkou tak, aby sme sformovali celé vajce.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |