Baklažány Orient |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 6.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
400 g mladých baklažánov, 120 g húb, 100 ml bieleho vína, 2 paradajky, 40 g tuku, 1 čajová lyžička Solamylu, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, citrónová šťava, hladká múka, mäsový vývar, 1 čajová lyžička cukru, 1 bobkový list, celé nové korenie, mleté čierne korenie, soľ. | ||
400 g mladých baklažánov, 120 g húb, 100 ml bieleho vína, 2 paradajky, 40 g tuku, 1 čajová lyžička Solamylu, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, citrónová šťava, hladká múka, mäsový vývar, 1 čajová lyžička cukru, 1 bobkový list, celé nové korenie, mleté čierne korenie, soľ. Baklažán olúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a necháme odležať na 2 hodiny. Pustenú vodu utrieme, obalíme múkou, opražíme v rozohriatom tuku, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, rozotrený cesnak a opäť opražíme.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |