Čakanka s lievancami
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 7.3.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500 g čakanky, cesto na omeletu, jarná cibuľka, tuk, citrónová šťava, petržlen.

500 g čakanky, cesto na omeletu, jarná cibuľka, tuk, citrónová šťava, petržlen.

Čakanku podusíme na malom množstve tuku. Z cesta na omeletu v horúcom tuku vypražíme lievance. Na každý kus uložíme 2 až 3 výhonky čakanky, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme malým množstvom strúhanej citrónovej kôry, jarnej cibuľky a petržlenovej vňate.
Dolky s čakankou uložíme do ohňovzdornej misy, zakryjeme dolkami bez plnky a zapečieme v rúre.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.