Paradajky s jabĺčkami |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 14.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
300 g paradajok, 250 g teľacieho mäsa, 100 ml kyslej smotany, 1 vajce, 40 g údeného syra, 4 jablká, hladká múka, 2 cibule, 1 lyžica masti, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. | ||
300 g paradajok, 250 g teľacieho mäsa, 100 ml kyslej smotany, 1 vajce, 40 g údeného syra, 4 jablká, hladká múka, 2 cibule, 1 lyžica masti, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. Paradajky nakrájame na plátky, osolíme, obalíme múkou a vložíme do ohňovzdornej misy, ktorú sme pred tým vymastili. Posypeme uvareným mäsom, ktoré sme nadrobno nakrájali. Okoreníme a posypeme očistenými nastrúhanými jablkami, nadrobno nakrájanou a nasekanou cibuľou a petržlenovou vňaťou.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |