Falošný guláš |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 15.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
400 g zemiakov, 100 g párkov, 30 g masti, 3 cibule, mäsový vývar, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, 2 čajové lyžičky sladkej mletej červenej papriky, pol čajovej lyžičky štipľavej mletej červenej papriky, majorán, mleté čierne korenie. | ||
400 g zemiakov, 100 g párkov, 30 g masti, 3 cibule, mäsový vývar, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, 2 čajové lyžičky sladkej mletej červenej papriky, pol čajovej lyžičky štipľavej mletej červenej papriky, majorán, mleté čierne korenie. V rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme očistené nakrájané zemiaky a opražíme. 2 zemiaky nastrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, korenie, podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dusíme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |