Torta s hovädzieho a bravčového mäsa |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 18.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
700 g hovädzieho mäsa, 300 g bravčového pliecka alebo bôčika, 150 g slaniny, 4 vajcia, 250 g húb, 50 ml vodky (hriatej), 200 g cibule, 6 až 7 strúčikov cesnaku, zelená petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ. | ||
700 g hovädzieho mäsa, 300 g bravčového pliecka alebo bôčika, 150 g slaniny, 4 vajcia, 250 g húb, 50 ml vodky (hriatej), 200 g cibule, 6 až 7 strúčikov cesnaku, zelená petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ. Do mletého mäsa pridáme huby nasekané nadrobno, petržlenovú vňať, pretlačený cesnak, cibuľu, soľ, korenie, bielky a vodku. Na dno tortovej formy naukladáme plátky slaniny, na ne navrstvíme pripravenú masu a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |