Šululu |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 20.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
200 g bravčového mäsa, 150 g hovädzieho mäsa, 30 g slaniny, 4 lyžice kyslej smotany, 1 vajce, 1 a pol žemle, 20 g cibule, 20 g múky na obalenie, 10 g masti, 20 g cibule do pekáča, 20 g masti, 10 g hrubej múky, mleté čierne korenie, soľ. | ||
200 g bravčového mäsa, 150 g hovädzieho mäsa, 30 g slaniny, 4 lyžice kyslej smotany, 1 vajce, 1 a pol žemle, 20 g cibule, 20 g múky na obalenie, 10 g masti, 20 g cibule do pekáča, 20 g masti, 10 g hrubej múky, mleté čierne korenie, soľ. Bravčové pliecko alebo mäso zo stehna a hovädzie zadné pomelieme a dáme do misy. Pridáme nakrájanú slaninu, soľ, mleté čierne korenie, vo vode namočenú žemľu (dobre rozotrenú alebo pomletú), opraženú nakrájanú cibuľu a vajce. Vymiešanú zmes rozdelíme na rovnaké časti. Na doštičke posypanej múkou urobíme menšie šulčeky, obalíme ich v múke a dáme piecť do pekáča na opraženú cibuľu. Zapečené zalejeme vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou a dusíme asi 30 minút.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |