Rezne z moriaka v lístkovom ceste |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 27.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
4 veľké rezne z pŕs moriaka, 100 g masla, 4 tenké plátky ementálskeho syra, nastrúhaný parmezán, 400 g lístkového cesta (polotovar), udusenú zeleninu na obloženie, mleté čierne korenie, soľ. | ||
4 veľké rezne z pŕs moriaka, 100 g masla, 4 tenké plátky ementálskeho syra, nastrúhaný parmezán, 400 g lístkového cesta (polotovar), udusenú zeleninu na obloženie, mleté čierne korenie, soľ. Lístkové cesto vyvaľkáme natenko a nakrájame na také veľké kúsky, ako máme pripravené naklepané rezne z moriaka. (Na každý rezeň potrebujeme 2 kúsky lístkového cesta.) Cesto najprv necháme postáť v chlade asi 30 minút, potom ho preložíme na pekáč vyložený pergamenovým papierom. Dáme do rúry a pečieme asi 10 minút. Upečené plátky lístkového cesta prikryjeme a odložíme.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |