Kurča Koruna |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 9.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1500 g kurčaťa, 500 g údenej krkovičky, 200 g kukurice, 250 g vylúpaného čerstvého (alebo mrazeného) bôbu, 380 g paradajok, 380 g zemiakov, 1500 ml vody, 1 cibuľa, 1 viazanička byliniek podľa výberu, 3 zelerové vňate, 1 lyžica hnedého cukru, 1 lyžica sušenej štipľavej papriky, mleté čierne korenie, soľ. | ||
1500 g kurčaťa, 500 g údenej krkovičky, 200 g kukurice, 250 g vylúpaného čerstvého (alebo mrazeného) bôbu, 380 g paradajok, 380 g zemiakov, 1500 ml vody, 1 cibuľa, 1 viazanička byliniek podľa výberu, 3 zelerové vňate, 1 lyžica hnedého cukru, 1 lyžica sušenej štipľavej papriky, mleté čierne korenie, soľ. Kurča rozdelíme na porcie. Dáme ho do panvice spolu s údenou krkovičkou a zalejeme vodou. Pridáme cukor, bylinky a varíme asi hodinu domäkka. Kurča vyberieme.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |