Kohútik jarabý |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 10.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 malý kohút, 40 g masla, 350 g orechov, 30 g bravčovej masti, 1 lyžica múky, 6 strúčikov cesnaku, 3 stopky petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. | ||
1 malý kohút, 40 g masla, 350 g orechov, 30 g bravčovej masti, 1 lyžica múky, 6 strúčikov cesnaku, 3 stopky petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ. Kohúta očistíme, potrieme soľou a mletým čiernym korením a dáme do hlbšieho pekáča. Potrieme ho bravčovou masťou a podlejeme horúcou vodou. V rúre ho pečieme 1 hodinu pri teplote 200 °C. Upečeného kohúta vyberieme, rozdelíme na väčšie kusy a vložíme do ohňovzdornej nádoby. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |