Glazúrované pomarančové rebierko
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 15.4.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

2 kg bravčových rebierok, 4 lyžice slanej sójovej omáčky, 4 lyžice sójového oleja, 5 lyžíc pomarančového lekváru, ¼ l 100% pomarančovej šťavy.

2 kg bravčových rebierok, 4 lyžice slanej sójovej omáčky, 4 lyžice sójového oleja, 5 lyžíc pomarančového lekváru, ¼ l 100% pomarančovej šťavy.

Rebierka si necháme narezať na 8 porcií. Umyjeme ich, odstránime úlomky kostí. Osušené ich poukladáme vedľa seba na hlbší plech. Sójovú omáčku, olej, lekvár a pomarančovú šťavu zmiešame a prevaríme. Touto zmesou rebierka poriadne ponatierame, vložíme do stredu rozohriatej rúry a pečieme. Každých 10 minút ich otáčame a potierame, aby na konci pečenia chytili peknú glazúru. Keď sú upečené majú zlatohnedú farbu a krásne voňajú



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.