Plnka piatich chutí
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 19.4.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

400 g bravčového stehna, 200 g šunky, 200 g tvrdého syra, 2 vajcia, smotana, mlieko, šampiňóny, kapia, hladká múka, olej na vyprážanie, strúhanka, karí korenie, soľ.

400 g bravčového stehna, 200 g šunky, 200 g tvrdého syra, 2 vajcia, smotana, mlieko, šampiňóny, kapia, hladká múka, olej na vyprážanie, strúhanka, karí korenie, soľ.
 
Mäso umyjeme, nakrájame a naklepeme. Osolíme a okraje trochu narežeme. Položíme naň plnku, prehneme na polovicu a obalíme v trojobale. Vyprážame v rozpálenom oleji.
Príprava plnky: Syr najemno nastrúhame, pridáme šunku, smotanu, šampiňóny, korenie, soľ a nakrájanú kapiu. Zľahka premiešame. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.