Valachová desiata |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 25.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ. | ||
700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky, ktoré potom spolu s cibuľou pomelieme. Žemle namočíme do mlieka alebo do smotany, mierne ich vyžmýkame a pomelieme. Primiešame vajcia, sardely rozmiešané v masle a dochutíme mletým čiernym korením, soľou a rozotreným cesnakom. Pečieme v horúcej rúre.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |