Slávne ženy: Barbara Streisandová 2
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 3.7.2000 03:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Na jej prstoch a hrdle žiaria šperky od Tiffanyho, Cartiera a Harryho Winstona a svoje luxusné telo zahaľuje výlučne do kúskov, ktoré osobitne pre ňu navrhuje jej najlepšia priateľka Donna Karanová.

Ani na pódium si Barbara zásadne neoblečie nič, čo by nepochádzalo od Karanovej. Napriek tomu, že sa druhý raz vydávala už v zrelom veku, Barbra, verná svojmu životnému štýlu, si na sobáš s Jamesom Brolinom , obliekla panensky biele šaty od Donny Karanovej, ozdobené tisíckou perál. Pikantné je, že všetko, čo má na sebe, sa potom kopíruje v tisíckach kusov. Kedysi viseli v jej skriniach okrem hodvábu, saténu a iných ušľachtilých materiálov aj hŕby kožuchov. Väčšinu z nich Barbra predala už pred niekoľkými rokmi - nechcela si totiž znepriateliť militantných obrancov prírody. Veď kto už stojí o to, aby mu na činčilu nastriekali napríklad ,,Kožuch je vražda“ alebo iný nezmysel...
Na filmovom pľaci – či už hrá hlavnú úlohu alebo režíruje – má pani Streisandová vždy k dispozícii obytný voz, kompletne vybavený spálňou, obývačkou a mramorovou kúpeľňou. Osemnásť hodín zo dňa sa v jej blízkosti zdržiava osobný masér, Barbra pije obrovské množstvá minerálky Evian a v chladničke je pripravených šesť fliaš šampanského značky Crystal. Aj na vystúpení v Las Vegas na Silvester 2000 , ktorým si trocha vylepšila tučné bankové konto / vraj dostala gážu vo výške asi 600 miliónov korún / požiadala o obytný voz, ktorý ju spolu s manželom Jamesom Brolinom (spolu zaspievali ľúbostný duet) každodenne vozil z Los Angeles do Las Vegas na skúšky, pretože Barbra Streisandová odmieta lietať lietadlom. Obytný voz bol samozrejme zariadený nábytkom Versace. Na palube voza mala vlastného kuchára a vaňu s masážnymi tryskami, aby sa spolu s manželom , cítila počas päťhodinovej cesty ako v raji. V chladničke bol okrem šampanského aj údený losos a kaviár Beluga.
Streisandovej posteľná bielizeň vo všetkých domoch, ktoré jej patria, je z najjemnejšej egyptskej bavlny a je dovážaná z Talianska. Barbra má vo všetkých miestach svojho bydliska otvorený účet u najlepších obchodníkov s kvetmi a títo jej každý deň dodávajú čerstvé kompozície – najradšej z bielych ruží, ľalií a frézií – či už je domáca pani doma, alebo nie. Kúpeľové soli, oleje a krémy si dáva miešať na objednávku. Vo vile v Malibu si dala pred niekoľkými rokmi vybudovať kúpeľňu, ktorá presahuje aj normy všetkého, čo doteraz videl prepychom znudený Hollywood. Mai Hagmanová (manželka ,,J.R.Ewinga“) jej navrhla tmavosivý bazén s obvodom dvanásť metrov štvorcových, s desiatimi rozličnými tryskami, siedmimi úložnými priestormi na rozličných úrovniach a nepriamym osvetlením. Po okrajoch bazénu rastú biele orchidey a jazmínové kríčky, ktoré kúpeľňu napĺňajú prirodzenou vôňou.
Barbra Streisandová dokonale vie, ako vychutnávať život. Naučila sa, čo je štýlové a žije si ako málokto iný. Nie je žiadna trochárka.... A hoci tento rok zahlásila definitívny odchod zo šou biznisu, o jej starobu si nemusíme robiť starosti..


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.