Sezamové kuracie stehienka
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 15.5.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

4 kuracie stehná, 4 lyžice masla, 4 lyžice sójovej omáčky, 6 lyžíc bieleho vína, 2 lyžičky ostrej horčice, 1 lyžička sušeného estragónu, 100g sezamu

4 kuracie stehná, 4 lyžice masla, 4 lyžice sójovej omáčky, 6 lyžíc bieleho vína, 2 lyžičky ostrej horčice, 1 lyžička sušeného estragónu, 100g sezamu

Maslo rozohrejeme, odstavíme z ohňa a vmiešame doň sójovú omáčku, horčicu a estragón. Touto marinádou potrieme čisté a osušené stehná. Necháme marinovať 3 hodiny. Kuracie stehná uložíme na pekáč a pečieme v rúre a podlievame marinádou. Približne 10 minút pred dopečením ich obalíme v sezame. Vložíme na pekáč a dopečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.