Bravčové „Ting-che“
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 31.5.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

300g bravčových plátkov, 2 cibule, 300g mrkvy, 300g čínskej kapusty, 150g sójových klíčkov, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice ostrej horčice, 150g jogurtu, 6 lyžíc oleja, 1 lyžica škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

300g bravčových plátkov, 2 cibule, 300g mrkvy, 300g čínskej kapusty, 150g sójových klíčkov, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice ostrej horčice, 150g jogurtu, 6 lyžíc oleja, 1 lyžica škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Mäso nakrájame na malé, tenké slíže. Na tenké plátky nakrájame aj očistenú cibuľu a mrkvu. Kapustu pokrájame na tenké pásiky. Klíčky scedíme a necháme poriadne odkvapkať. Zo sójovej omáčky, horčice, jogurtu a škrobovej múčky pripravíme omáčku, ktorú podľa chuti osolíme a okoreníme. Postupne opekáme: zeleninu, kým už nie je surová a mäso jemne dohneda. Hneď vyberáme a ukladáme do sitka. Jemne osolíme. Výpek premiešame s horčicovo-jogurtovou omáčkou a vyvaríme. Vložíme do nej všetky suroviny, premiešame a zohrejeme. Podávame teplé, posypané petržlenovou vňaťou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.