Pórik „Porto“
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 6.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

 

Očistený pór 5 minút povaríme v osolenej vode. Potom ho poukladáme do vymastenej nádoby. Medzitým si zoberieme pokrájanú cibuľu, pridáme paradajky, cesnak a víno a prikryté podusíme 5 minút. Nalejeme na pór a dusíme kým všetko nezmäkne. Nakoniec dochutíme a ozdobíme vňaťou. Podávame s bielym chlebom.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.