Kotlety „Gigant“
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 11.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli

1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli

Mäso natrieme 2 lyžicami oleja, vložíme do misky, necháme ho tam 24 hodín a občas ho otočíme (držíme v chlade). V červenom víne rozmiešame cesnakovú soľ a tymian. Túto zmes necháme niekoľko hodín prikrytú odpočívať. Pridáme k mäsu, ktoré necháme ďalších 24 hodín ležať v tejto zmesi. Posledných 6 hodín už pri izbovej teplote. Osušené mäso opekáme na lyžici oleja asi 45 minút za občasného otáčania. Pri otočení vždy potierame marinádou.         

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.