Kurča Harryho Pottera
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 20.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

6ks pečiva /môže byť aj staršie/, 4 celé vajcia, soľ, mleté korenie, tymián, petržlen, bazalka podľa chuti, 1 dl tuku, mlieko, tuk a strúhanka na vymastenie a vysypanie, pre chuť môžeme pridať asi 10 koliesok čabianskej klobásy.

6ks pečiva /môže byť aj  staršie/,   4 celé vajcia, soľ,  mleté korenie, tymián, petržlen, bazalka  podľa chuti,  1 dl tuku,  mlieko,  tuk a strúhanka na vymastenie a vysypanie, pre chuť môžeme pridať asi 10 koliesok čabianskej klobásy. 
 
Pečivo namočíme do mlieka. Rozmočené vytlačíme,  pridáme soľ, vajcia, korenie,  vňatky, tuk a klobásku. Všetko dobre premiešame. Zmes dáme do vymastenej a vysypanej misy alebo na plech. Pečieme asi pol hodiny. Podávame s kyslou kapustou.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.