Mandarínske tofu |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 26.6.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500 g tofu,1 žemľa, stredne veľká cibuľa,10 šampiňónov, dve polievkové lyžice masla, vajce, soľ a rôzne bylinkové korenia podľa chuti. Odporúčam aj červené korenie. | ||
500 g tofu,1 žemľa, stredne veľká cibuľa,10 šampiňónov, dve polievkové lyžice masla, vajce, soľ a rôzne bylinkové korenia podľa chuti. Odporúčam aj červené korenie. Na masle speníme cibuľu, pridáme hríbiky a podusíme. Medzitým pomelieme tofu s namočenou žemľou a koreniami, pridáme dusené šampiňóny a dôkladne zmes spracujeme. Vložíme do vymastenej formy srnčieho chrbta a upečieme. Podávame s paradajkovou omáčkou. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |