Mandarínske tofu
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 26.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500 g tofu,1 žemľa, stredne veľká cibuľa,10 šampiňónov, dve polievkové lyžice masla, vajce, soľ a rôzne bylinkové korenia podľa chuti. Odporúčam aj červené korenie.

500 g tofu,1 žemľa, stredne veľká cibuľa,10 šampiňónov, dve polievkové lyžice masla, vajce, soľ a rôzne bylinkové korenia podľa chuti. Odporúčam aj červené korenie.

Na masle speníme cibuľu, pridáme hríbiky a podusíme. Medzitým pomelieme tofu s namočenou žemľou a koreniami, pridáme dusené šampiňóny a dôkladne zmes spracujeme. Vložíme do vymastenej formy srnčieho chrbta a upečieme. Podávame s paradajkovou omáčkou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.