Voňavá ryba
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 3.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár smotany, pohár vína, citrón na ozdobu.

1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár  smotany, pohár vína, citrón na ozdobu.

Čerstvý fenykel umyjeme a nakrájame ho na tenké plátky, ktoré vložíme na spodok vymastenej zapekacej misky, osolíme okoreníme a pridáme na kocky alebo plátky pokrájané filé, opäť okoreníme, doplníme zvyšnými kúskami fenykla zalejeme smotanou a vínom a upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.