Veronské paradajky
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 5.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500 g mrazeného špenátu, 2 strúčiky cesnaku, tri lyžice oleja, čierne korenie, 4 veľké paradajky, 4 lyžice kyslej smotany.

500 g mrazeného špenátu, 2 strúčiky cesnaku, tri lyžice oleja, čierne korenie, 4 veľké paradajky, 4 lyžice kyslej smotany.

Cesnak nakrájame na kocky a podusíme ho na oleji, potom pridáme špenát a spolu podusíme aj s  polovicou vnútra vydlabaných paradajok, pridáme smotanu, ešte raz dochutíme. Špenátom naplníme paradajky . Podávame s cesnakovými hriankami.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.