Kelčeky
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 11.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500 g kelu, 150 g zvyšku kuracieho pečeného mäsa, 30 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, mleté zelené korenie, vegeta, čerstvý majorán, 1 vajce, 100 g strúhanky, olej

500 g kelu, 150 g zvyšku kuracieho pečeného mäsa, 30 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, mleté zelené korenie, vegeta, čerstvý majorán, 1 vajce, 100 g strúhanky, olej
 

Kel dobre opláchneme, vložíme do osolenej vody a uvaríme. Keď je uvarený, pomelieme ho spolu s cesnakom, mäsom a cibuľou. Potom dochutíme mletým korením, vegetou, majoránom, pridáme vajce, strúhanku a všetko spolu dobre premiešame. Z pripravenej zmesi  vytvárame malé placky, ktoré opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Výborne chutia ako príloha k studenej paradajkovej polievke.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.