Bulharčeky |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 15.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500g paradajok, 2 väčšie cibule, dve menšie papriky, soľ, 2 dl smotany na šľahanie, 1 dl kyslej smotany, 2 polievkové lyžice Maizeny, 100g šampiňónov / môžu byť aj z konzervy/, olej, masť alebo maslo. | ||
500g paradajok, 2 väčšie cibule, dve menšie papriky, soľ, 2 dl smotany na šľahanie, 1 dl kyslej smotany, 2 polievkové lyžice Maizeny, 100g šampiňónov / môžu byť aj z konzervy/, olej, masť alebo maslo. Pokrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji / masti, masle/, pridáme zmes byliniek a korenín podľa vlastnej chuti, a na rezančeky nakrájanú papriku a hríbiky, opečieme a neskôr podlejeme vodou a cca 10 minút podusíme. Pridáme na štvrtiny pokrájané paradajky a dusíme ďalej. Smotany zmiešame s Maizenou a za stáleho miešania ich vlejeme do zmesi. Podávame s cestovinou.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |