Kapsa
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 16.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

600g hovädzej roštenky, 50g šampiňónov, 50 g olív, 150g mletého bravčového mäsa, 70g cibule, 1,5g feferóniek, 50g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, borievka, zelené korenie, libiček ,majorán, červené víno, podľa chuti, 70g slaniny

600g hovädzej roštenky, 50g šampiňónov, 50 g olív, 150g mletého bravčového mäsa, 70g cibule, 1,5g feferóniek, 50g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, borievka, zelené korenie, libiček ,majorán, červené víno, podľa chuti, 70g slaniny

Na panvicu dáme orestovať slaninu nakrájanú na malé kocky. Pridáme cibuľu nakrájanú na plátky, šampiňóny, nadrobno nasekané olivy a feferónky. Vychladnutú restovanú zmes  potom zmiešame s mletým mäsom. Takto pripravenou zmesou naplníme naklepané , osolené a okorenené plátky roštenky, ktoré zvinieme do kapsy. Opečieme na oleji po oboch stranách a chvíľu podusíme. Do výpeku pridáme múku, zalejeme vývarom, vínom, povaríme, dochutíme soľou a korením. 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.