Berliner
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 17.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie

4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie

Cibuľu a jablká pokrájame na pláty. Pečeň umyjeme, očistíme a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme cibuľu. Na druhej panvici rozpustíme maslo a opečieme na ňom jablká. Cibuľu vyberieme a udržujeme ju teplú. Na zvyšku oleja rýchlo pečieme pečienky, osolíme a okoreníme podľa chuti a podávame pod plátkami jabĺk a cibule. Výborne chutí s kaviárovými toastami.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.