Berliner |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 17.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie | ||
4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie Cibuľu a jablká pokrájame na pláty. Pečeň umyjeme, očistíme a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme cibuľu. Na druhej panvici rozpustíme maslo a opečieme na ňom jablká. Cibuľu vyberieme a udržujeme ju teplú. Na zvyšku oleja rýchlo pečieme pečienky, osolíme a okoreníme podľa chuti a podávame pod plátkami jabĺk a cibule. Výborne chutí s kaviárovými toastami. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |