Cisárska dobrota
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 18.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

150g anglickej slaniny, 2 cibule, 100g šunky, 250g vareného teľacieho mäsa, 400g varených zemiakov, 150g šampiňónov, mleté čierne, biele, červené a zelené korenie, 8 vajec, soľ

150g anglickej slaniny, 2 cibule, 100g šunky, 250g vareného teľacieho mäsa, 400g varených zemiakov, 150g šampiňónov, mleté čierne, biele, červené a zelené  korenie, 8 vajec, soľ

 

Slaninu pokrájame na kocky a necháme na nej speniť pokrájanú cibuľu. Potom vložíme nakrájane mäso, šunku, šampióny a zemiaky. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Hotovú zmes rozdelíme na taniere a doplníme dvoma volskými očami.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.