Evkina pochúťka
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 19.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

600g bravčovej panenky, 50g hladkej múky, 4dcl vývaru, soľ, biele korenie, červené korenie, zelené korenie, čierne korenie, brusnice, 4 PL - sladká smotana na šľahanie

600g bravčovej panenky, 50g hladkej múky, 4dcl vývaru, soľ, biele korenie, červené korenie, zelené korenie, čierne korenie, brusnice, 4 PL - sladká smotana na šľahanie

Bravčovú panenku naklepeme a osolíme. Čerstvo pomleté korenie vložíme do olivového oleja. Zmesou potrieme plátky  mäsa a necháme na chladnom mieste odpočívať. Potom opečieme po oboch stranách. Výpek poprášime múkou, zalejeme vývarom a smotanou, povaríme a dochutíme. Podávame s cestovinou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.