Sedlačina |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 22.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list. | ||
600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list. Krkovičku umyjeme, vložíme do hrnca s horúcou vodou a varíme asi hodinu. Potom vyberieme a odložíme na teplé miesto. Kyslú kapustu dáme variť do vývaru od mäsa. Uvarenú kapustu zahustíme cibuľovou zápražkou s korením. Mäso nakrájané na plátky schováme pod kapustu. Jedlo ozdobíme domácou knedľou. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |