Sedlačina
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 22.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list.

600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list.

Krkovičku umyjeme, vložíme do hrnca s horúcou vodou a varíme asi hodinu. Potom vyberieme a odložíme na teplé miesto. Kyslú kapustu dáme variť do vývaru od mäsa. Uvarenú kapustu zahustíme cibuľovou zápražkou s korením. Mäso nakrájané na plátky schováme pod kapustu. Jedlo ozdobíme domácou knedľou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.