Bylinkové kuracie prsia |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 8.8.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
300 g kuracích pŕs, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 polievková lyžica horčice, 1 kyslú smotanu, oregano alebo bazalka, soľ | ||
300 g kuracích pŕs, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 polievková lyžica horčice, 1 kyslú smotanu, oregano alebo bazalka, soľ Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľku dozlatista. Pridáme kuracie prsia pokrájané na rezance potreté horčicou a všetko zalejeme kyslou smotanou. Posypeme oreganom alebo bazalkou a znovu opražíme. Na záver pridáme zvyšné dva nasekané surové strúčiky cesnaku. Podávame s ryžou, opečeným pečivom, alebo bielym chlebom. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |