Kus leta aj v zime
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 15.11.2002 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Určite ňou môže byť porcia senzačnej zmrzliny podľa vášho želania. I keď si na nej zamaškrtíme najčastejšie v horúcom lete, vo svete sa táto ľadová pochúťka výdatne konzumuje bez ohľadu na ročné obdobie.

Určite ňou môže byť porcia senzačnej zmrzliny podľa vášho želania.  I keď si na nej zamaškrtíme najčastejšie v horúcom lete, vo svete sa táto ľadová pochúťka výdatne konzumuje bez ohľadu na ročné obdobie.

Na nedávnom stretnutí s novinármi, zástupcovia marketingového tímu Algidy informovali o technologickej novinke v kategórii zmrzliny na slovenskom trhu. Je ňou Cornetto Soft, lahodná točená zmrzlina pripravovaná na mieste predaja podľa želania a výberu zákazníka, funguje na báze priemyselne vyrobenej zmrzliny, hygienicky nezávadnej, bez vonkajších vplyvov. Individuálna porcia je zabalená do obalu z plastu, dá sa dlhodobo skladovať v špeciálnom mraziacom boxe vyvinutom iba na tento druh. Je vhodná na predaj, kde je veľký pohyb spotrebiteľov a v chrumkavom kornútku nás ochladí päť základných príchutí: stracciatella, jahodová, oriešková, vanilková a čokoládová.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.