No a čo?
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 9.1.2003 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Americká herečka Demi Moorová, ktorá už dlho nezažiarila v žiadnom filme, sa rozhodla ísť pod skalpel a oživiť tak svoju upadajúcu filmovú kariéru. Štyridsaťročná herečka údajne utratila na zlepšenie svojho tela ohromujúcich 380.000 dolárov, pričom väčšina zákrokov bola napravením a revitalizovaním tých predchádzajúcich.

Americká herečka Demi Moorová, ktorá už dlho nezažiarila v žiadnom filme, sa rozhodla ísť pod skalpel a oživiť tak svoju upadajúcu filmovú kariéru. Štyridsaťročná herečka údajne utratila na zlepšenie svojho tela ohromujúcich 380.000 dolárov, pričom väčšina zákrokov bola napravením a revitalizovaním tých predchádzajúcich.
     
Zároveň sa podrobila operácii, pri ktorej jej zmenšili prsné implantáty, liposukcii na bruchu, zadku a stehnách. O tom, že nezanedbala ani svoju vizáž svedčí i fakt, že do perí jej napustili kolagén a na zuby jej dali porcelánové korunky.
      Bývalá manželka hollywoodskeho herca Brucea Willisa nenechala nikoho na pochybách, že to so sebou myslí vážne, keď si súčasne prenajala služby odborníka na výživu, osobného trénera, inštruktora jogy a trénera kick-boxu.
Ani štyridsiatničke Melanii Griffith nedá spať jej ochabujúce telo a keďže sa tiež chystá ukázať konkurencii zúbky , okrem večného stíhania svojho milovaného Banderasa sa najnovšie rozhodla, že sa prestane ukazovať v plavkách. Dôvodom pre toto smelé rozhodnutie je séria fotografií, ktoré zdôrazňujú jej ochabnuté bruško.   
 „Je pre mňa mimoriadne trápne, takto sa ukazovať svetu. Jediné, čo je na mne dobré a môže sa ešte mužom páčiť, sú moje prsia. Inak nestojím už za nič, “ sebakriticky prehlásila hviezda.
“Tento rok radšej vyrazím na hory, v kožuchu sa všetko pekne stratí. Naozaj budem musieť niečo pre seba urobiť,už od nového roka sa venujem správnej výžive, inak sa budem musieť odsťahovať do hôr, aby ma nelákali plavky. Ešte to  môžem vyriešiť súkromnou plážou , alebo sa budem celé leto kúpať iba v bazéne, hoci plávanie v mori mám rovnako rada, ako nakrúcanie filmov.“ Iróniou osudu je, že sa už ani nepamätá, kedy naposledy nakrútila nejaký film. Nebyť manželstva s božským Antoniom, neštekne po nej už ani pes.
Ešteže na Slovensku nie je more a ani paparazzovia inak by sa zopár hviezd miestneho významu muselo začať zaoberať zdravou výživou a športom. Nuž, bunka si pamätá a plastika sa musí pravidelne opakovať. Priateľky, začnite šetriť!
 


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.