Jagger nemá čas ani chuť nechať sa kráľovnou pasovať za rytiera
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 30.9.2003 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Britský rocker Mick Jagger pravdepodobne nemá čas ani chuť na to, aby sa nechal kráľovnou Alžbetou II. pasovať za rytiera. V júni uplynulého roka Buckinghamský palác oznámil, že kráľovná chce povýšiť speváka legendárnej skupiny Rolling Stones do šľachtického stavu.

Britský rocker Mick Jagger pravdepodobne nemá čas ani chuť na to, aby sa nechal kráľovnou Alžbetou II. pasovať za rytiera.V júni uplynulého roka Buckinghamský palác oznámil, že kráľovná chce povýšiť speváka legendárnej skupiny Rolling Stones do šľachtického stavu.

Odvtedy sa však dvorní úradníci márne pokúšajú dohodnúť so 60-ročným Jaggerom na konkrétnom termíne slávnostnej udalosti. Aj v októbri a novembri tohto roka bude mať Jagger príliš veľa práce, než aby sa mohol porozhliadnuť po paláci, povedal spevákov hovorca pre dnešné vydanie britského denníka Sunday Times.Nemenovaný priateľ speváckej hviezdy pre denník povedal, že Jagger zrejme nemá ani chuť dostať titul sir. "Nezniesol by, keby ho nútili obliecť sa do takého smokingu," vyhlásil. Kolega zo skupiny Keith Richards sa už dávnejšie Jaggerovi posmieval, že baží po kráľovskom ocenení. Bývalá spevákova priateľka Marianne Faithfulová uviedla, že Jagger bol vždy hrozný snob, ktorý túžil po titule sir pred svojím menom.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.