Údená kačka s mandľami
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 21.9.2001 11:40
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

400g kačacieho mäsa, 3 lyžice masla, 1 cibuľa, 100g póru, 50g paprikových luskov, 100g olúpaných pražených mandlí, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžicu vína , ½ lyžičky wei-su, , soľ, štipka strúhaného zázvoru, 1 lyžička solamylu

Na masti speníme cibuľku, pridáme nakrájaný pór a paprikové lusky, pražené mandle a na malé kocky nakrájanú údenú kačku. Podlejeme vývarom, ochutíme sójovou omáčkou, vínom, cukrom, wei-su, solamylom a podusíme. Ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.