Banánová strieška
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 1.3.2004 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

2 balíčky kakaových BeBe keksov, 1 vrecúško tortovej plnky v prášku(vanilkovej), mlieko, práškový cukor, 3-4 banány, 1 čokoláda na varenie, 2 lyžice oleja

2 balíčky kakaových BeBe keksov, 1 vrecúško tortovej plnky v prášku(vanilkovej), mlieko, práškový cukor, 3-4 banány, 1 čokoláda na varenie, 2 lyžice oleja

Podľa návodu pripravíme z prášku vanilkový krém, z 250 ml mlieka a 2-3 lyžíc cukru. Na pás alobalu (asi 70 cm dlhý) uložíme tesne vedľa seba v 3 radoch po 7 keksov. Natrieme ich krémom. Na krém uložíme rovnakú vrstvu keksov a tiež ich potrieme krémom. Do prostriedku položíme rovné kusy banánov. Pomocou alobalu bočné pásy keksov zdvihneme a spojíme do „striešky“. Zabalený koláč dáme do chladu stuhnúť.

Čokoládu polámeme na kusy, dáme do misy, pridáme olej a vo vodnom kúpeli ju za stáleho miešania roztopíme. Polevou polejeme pripravený koláč, a keď stuhne (najlepšie v chladničke) pokrájame ho na rezy.
Dobrú chuť!

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.