Verešová svoje miery od súťaže nezmenila
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 8.4.2004 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zo slovenských víťaziek súťaže krásy Miss je najčastejšie na spoločenských akciách v Bratislave vídať Miss 2002 Evu Verešovú.

Zo slovenských víťaziek súťaže krásy Miss je najčastejšie na spoločenských akciách v Bratislave vídať Miss 2002 Evu Verešovú.
    
Na večierky či recepcie sa pôvabná červenovláska nikdy nevyberie sama. Takmer vždy príde s priateľom Dušanom. "Cítime sa spolu fajn a radi chodíme medzi ľudí. Nemáme sa prečo skrývať," hovorí rodáčka z Veľkého Zálužia, ktorá však už vyše roka žije v Bratislave. Počas predchádzajúcich dvoch rokov Eva dosť nápadne zmenila imidž. Rifle a tričká vymenila za elegantné šaty, kostýmy a nechýba vždy perfektný účes. "Miery sa mi za posledné dva roky veľmi nezmenili a ani by sa nemali, pretože som tvárou či modelkou módnej značky. Váhu si už niekoľko rokov držím rovnakú," tvrdí Eva. Nejaké to kilečko však zhodil jej priateľ. "Začal intenzívnejšie športovať a podobne ako ja má v jedálnom lístku viacej zeleniny a ovocia," tvrdí s úsmevom Miss. Netají však, že aj pre nich budú "zaberákom" na štíhlu líniu nadchádzajúce veľkonočné sviatky. "Najlepšie je zhodiť nabraté kilo-dve hneď. Keďže ale diéty veľmi neobľubujem, vrhnem sa radšej u nás v salóne do cvičenia," dodáva s pokojom.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.