Na plážach v okolí Los Angeles nezostane už miesto pre fajčiarov
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 28.5.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

O zákaze fajčenia na plážach v Malibu neďaleko Los Angeles, ktoré preslávil aj televízny seriál Pobrežná hliadka (Baywatch), rozhodla tamojšia mestská rada pomerom hlasov 4:1. Zákaz nadobudne platnosť v priebehu 30 dní a na jeho dodržiavanie bude dbať úrad šerifa v Los Angeles.

O zákaze fajčenia na plážach v Malibu neďaleko Los Angeles, ktoré preslávil aj televízny seriál Pobrežná hliadka (Baywatch), rozhodla tamojšia mestská rada pomerom hlasov 4:1.     Zákaz nadobudne platnosť v priebehu 30 dní a na jeho dodržiavanie bude dbať úrad šerifa v Los Angeles.
    
Iba nedávno sa o podobnom zákaze rozhodlo aj v súvislosti s rekreačnými zónami v Santa Monice, San Clemente a Solana Beach - lokalitách, ktoré ležia takisto v okolí Mesta anjelov.
    
Jeden z miestnych aktivistov proti fajčeniu vyhlásil, že bez spomínaného zákazu by sa pláže v Malibu zmenili na "veľkú oblasť vyhradenú fajčiarom". Pred hlasovaním zazneli aj hlasy, že pláž v Malibu je pokrytá cigaretovými ohorkami a tabakový dym musia vdychovať aj nefajčiari.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.