Barbie si našla nového priateľa, Kena nahradí odfarbený austrálsky surfer Blaine
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 1.7.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najslávnejšia bábika na svete Barbie bude mať od augusta nového priateľa. Barbie sa po 43-ročnom snúbeneckom vzťahu vo februári tohto roka definitívne rozišla s Kenom, s ktorým sa údajne niekoľkokrát pohádala.

Najslávnejšia bábika na svete Barbie bude mať od augusta nového priateľa. Barbie sa po 43-ročnom snúbeneckom vzťahu vo februári tohto roka definitívne rozišla s Kenom, s ktorým sa údajne niekoľkokrát pohádala.

Kena po jej boku nahradí austrálsky surfer Blaine, informovala  americká hračkárska  spoločnosť Mattel. Barbie sa pri výbere nového partnera nechala inšpirovať radami viac ako dvoch miliónov dievčatiek, ktoré jej v uplynulých týždňoch zasielali svoje názory na ideálneho muža na internetovú stránku Barbie.com, uvádza sa v  vyhlásení spoločnosti Mattel.

Bábika však bude musieť ešte nejaký čas bez chlapa vydržať. Barbie zostane single až do polovice leta, keďže fešák Blaine sa dostane na pulty amerických predajní až v auguste za avizovanú cenu 14,99 dolárov, čo je v prepočte asi 500 Sk.

Blaine, ktorý vyrastal v Sydney, má odfarbené vlasy a pokožku opálenú od slnka do bronzova. Základy surfovania získal na Havajských ostrovoch a momentálne žije v Kalifornii, kde patrí medzi jeho najobľúbenejšie jedlá pizza. Opustený bledý blonďáčik so zlomeným srdcom Ken naďalej zostane v predaji, ale len ako obyčajný priateľ Barbie.

Hlavným dôvodom rozhodnutia spoločnosti Mattel zmeniť životného partnera Barbie bol niekoľkoročný trend znižovania predajnosti bábiky v USA. Viceprezidentka marketingu spoločnosti Russell Aronsová vo februári informovala, že obľúbený pár sa rozišiel po tom, ako medzi snúbencami došlo k hádkam počas nedávneho nakrúcania štvrtého dielu animovaného filmu Barbie. Snímka by sa mala dostať na americké filmové plátna na jeseň.

Štíhla blondínka s veľkým poprsím oslávi tohto roku 45 rokov a nemá zatiaľ žiadne problémy s postavou, vráskami či prvými šedinami. Oproti ostatným bábikám má za sebou bohatú kariéru. Dvojica Ken a Barbie sa napríklad objavila v úlohách agenta 007 Jamesa Bonda a jeho bondgirl, či v postavách Rómea a Júlie. Superstar vo svete hračiek vynašla zakladateľka Mattelu Ruth Handlerová v roku 1959, keď Barbie prezentovali na veľtrhu hračiek v New Yorku. V tom čase stála tri doláre. Bábika dostala meno po dcére Handlerovej - Barbare. Odvtedy sa objavila na pultoch predajní vo vyše 150 krajinách sveta, pričom len v minulom roku priniesla zisk 3,6 miliardy dolárov, čo je vyše 118 miliárd Sk.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.